- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerd paprika-venkelslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Saint André rosé Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 4 en verwijder de harde kern. Snij elk stuk in flinterdunne plakjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Hak de dille fijn.
-
Hak de amandelnoten grof.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen uit.
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes venkel met de paprikareepjes en giet er het citroensap over.
-
Doe er de gehakte dille, de zeste en de olijfolie bij. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed.
-
Laat minstens 20 min. rusten in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Haal 10 min. voor het opdienen uit de koelkast en werk af met de gehakte amandelnoten.
Serveer dit gerecht bv. bij zuiderse kipfilet.
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Saint André rosé Syrah I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de venkelknollen in 4 en verwijder de harde kern. Snij elk stuk in flinterdunne plakjes.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in dunne reepjes.
-
Hak de dille fijn.
-
Hak de amandelnoten grof.
-
Rasp de citroenschil en pers de citroen uit.
-
Bereiding:
-
Meng de stukjes venkel met de paprikareepjes en giet er het citroensap over.
-
Doe er de gehakte dille, de zeste en de olijfolie bij. Kruid met zwarte peper en zout en meng goed.
-
Laat minstens 20 min. rusten in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Haal 10 min. voor het opdienen uit de koelkast en werk af met de gehakte amandelnoten.
Serveer dit gerecht bv. bij zuiderse kipfilet.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Domaine Saint André rosé Syrah I.G.P. Pays d'Oc