- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerd spek met kleurrijke roosjes
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier Wijn Château Florence A.O.P. Saint-Chinian
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min. + afkoelen)
-
Verdeel de broccoli en de halve bloemkool in roosjes. Kook 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper intussen het bieslook fijn.
-
Snij de radijzen in de lengte in 4.
-
Meng de Griekse yoghurt met de mosterd, de wittewijnazijn en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Meng de stukjes radijs met de broccoli- en de bloemkoolroosjes. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de sneetjes spek 4 à 5 min. aan elke kant op een hete barbecue (of gril ze indirect).
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 2 sneetjes spek. Giet de dressing over de salade.
-
Serveer met een aardappel in de schil.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier Wijn Château Florence A.O.P. Saint-Chinian
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (15 min. + afkoelen)
-
Verdeel de broccoli en de halve bloemkool in roosjes. Kook 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Snipper intussen het bieslook fijn.
-
Snij de radijzen in de lengte in 4.
-
Meng de Griekse yoghurt met de mosterd, de wittewijnazijn en het fijngesnipperde bieslook. Kruid met peper en zout.
-
Meng de stukjes radijs met de broccoli- en de bloemkoolroosjes. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Bak de sneetjes spek 4 à 5 min. aan elke kant op een hete barbecue (of gril ze indirect).
-
Afwerking:
-
Leg op elk bord 2 sneetjes spek. Giet de dressing over de salade.
-
Serveer met een aardappel in de schil.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Grand Cru Speciaalbier Wijn Château Florence A.O.P. Saint-Chinian