- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerd zalmgebraad met wortelquinoa en peultjes
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
-
Spel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C
-
Bereiding:
-
Zet het aluminiumschaaltje met het zalmgebraad ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Breng intussen 7 dl water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Voeg de quinoa toe en kook ± 20 min. gaar.
-
Voeg na 10 min. de wortelstaafjes toe aan de quinoa en laat mee garen.
-
Voeg 3 min. voor het einde de peultjes toe en laat mee garen. Voeg eventueel nog een beetje water toe als de quinoa te droog wordt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de zalm over de borden en serveer met de quinoa. Werk af met een dikke pluk waterkers.
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de wortelen en snij in gelijke staafjes.
-
Spel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de harde steeltjes van de waterkers.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C
-
Bereiding:
-
Zet het aluminiumschaaltje met het zalmgebraad ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Breng intussen 7 dl water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Voeg de quinoa toe en kook ± 20 min. gaar.
-
Voeg na 10 min. de wortelstaafjes toe aan de quinoa en laat mee garen.
-
Voeg 3 min. voor het einde de peultjes toe en laat mee garen. Voeg eventueel nog een beetje water toe als de quinoa te droog wordt. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de zalm over de borden en serveer met de quinoa. Werk af met een dikke pluk waterkers.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier