Gemarineerde aardbeien met boterwafelroomijs
Gemarineerde aardbeien met boterwafelroomijs

Gemarineerde aardbeien met boterwafelroomijs

Dessert
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 156 kcal
Vet 3.4 g
Koolhydraat 29.3 g
Eiwit 2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de muntblaadjes fijn.

  3. Snij de aardbeien in 4 of 6.

  4. Bereiding:
  5. Doe de stukjes aardbei in een grote kom en meng er de suiker,de balsamicoazijn en de fijngesnipperde muntblaadjes onder. Laat 30 min. marineren op een koele plaats (niet in de koelkast).

  6. Verdeel de aardbeien over kommetjes en geef er een bolletje boterwafelroomijs bij. Bestrooi net voor het opdienen met versgemalen zwarte peper.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snipper de muntblaadjes fijn.

  3. Snij de aardbeien in 4 of 6.

  4. Bereiding:
  5. Doe de stukjes aardbei in een grote kom en meng er de suiker,de balsamicoazijn en de fijngesnipperde muntblaadjes onder. Laat 30 min. marineren op een koele plaats (niet in de koelkast).

  6. Verdeel de aardbeien over kommetjes en geef er een bolletje boterwafelroomijs bij. Bestrooi net voor het opdienen met versgemalen zwarte peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 156 kcal
Vet 3.4 g
Koolhydraat 29.3 g
Eiwit 2 g

Bekijk het recept digitaal