- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde groentjes met gebakken sjalot en pindanoten
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Sauvignon Blanc-Sémillon Zuid-Afrika Wijn Las Mulas Reserve Sauvignon Blanc Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in fijne staafjes.
-
Snij de komkommer in staafjes van 1/2 bij 3 cm.
-
Snij de wittekool heel fijn.
-
Snij de sjalotten in fijne ringetjes.
-
Breng de wittewijnazijn aan de kook met de suiker en 1 koffiel. zout. Laat afkoelen.
-
Snij de limoen in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ringetjes sjalot goudbruin. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Doe de pindanoten in dezelfde pan en bak goudbruin.
-
Meng de fijngesneden wittekool met de staafjes komkommer en witte selder. Overgiet met het azijnmengsel en kruid met peper en zout. Laat ± 2 u. marineren in de koelkast.
-
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster of onder de grill van de oven. Snij in reepjes.
-
Afwerking:
-
Doe de gemarineerde groenten in 4 kommetjes en bestrooi met de gebakken sjalotten en de pindanoten.
-
Werk af met blaadjes platte peterselie en de halvemaantjes limoen. Serveer met de reepjes geroosterd pitabrood en een veggieburger (Veggie Eger) of quornfilet.
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Sauvignon Blanc-Sémillon Zuid-Afrika Wijn Las Mulas Reserve Sauvignon Blanc Miguel Torres Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de witte selder in fijne staafjes.
-
Snij de komkommer in staafjes van 1/2 bij 3 cm.
-
Snij de wittekool heel fijn.
-
Snij de sjalotten in fijne ringetjes.
-
Breng de wittewijnazijn aan de kook met de suiker en 1 koffiel. zout. Laat afkoelen.
-
Snij de limoen in halvemaantjes.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de ringetjes sjalot goudbruin. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
-
Doe de pindanoten in dezelfde pan en bak goudbruin.
-
Meng de fijngesneden wittekool met de staafjes komkommer en witte selder. Overgiet met het azijnmengsel en kruid met peper en zout. Laat ± 2 u. marineren in de koelkast.
-
Rooster de pitabroodjes in een broodrooster of onder de grill van de oven. Snij in reepjes.
-
Afwerking:
-
Doe de gemarineerde groenten in 4 kommetjes en bestrooi met de gebakken sjalotten en de pindanoten.
-
Werk af met blaadjes platte peterselie en de halvemaantjes limoen. Serveer met de reepjes geroosterd pitabrood en een veggieburger (Veggie Eger) of quornfilet.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Stonecross Sauvignon Blanc-Sémillon Zuid-Afrika Wijn Las Mulas Reserve Sauvignon Blanc Miguel Torres Central Valley - Chili