- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kalfsescalope met salade van seizoensgroenten
Onze drankensuggesties
Wijn Laudum Nature D.O. Alicante - Spanje Bier Troubadour Magma Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Meng de helft van de azijn met de olijfolie en het diepgevroren knoflook in een grote kom. Kruid met het paprikapoeder, de oregano, de tijm, peper en zout. Leg de kalfsescalopes in de marinade en zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Schil intussen de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in fijne reepjes. Snij de komkommer in fijne blokjes. Snipper de rode ui fijn. Hak de peterselie, de munt en de koriander grof. Doe alles in een grote kom. Besprenkel met de rest van de azijn en meng goed door elkaar.
-
Verhit een grillpan op een middelhoog vuur. Haal de kalfsescalopes uit de marinade en bak 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Snij intussen de citroen in partjes.
-
Verdeel de salade over de borden en leg er de gegrilde kalfsescalopes op. Werk af met de partjes citroen en serveer met de aardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Laudum Nature D.O. Alicante - Spanje Bier Troubadour Magma Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Meng de helft van de azijn met de olijfolie en het diepgevroren knoflook in een grote kom. Kruid met het paprikapoeder, de oregano, de tijm, peper en zout. Leg de kalfsescalopes in de marinade en zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Schil intussen de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in fijne reepjes. Snij de komkommer in fijne blokjes. Snipper de rode ui fijn. Hak de peterselie, de munt en de koriander grof. Doe alles in een grote kom. Besprenkel met de rest van de azijn en meng goed door elkaar.
-
Verhit een grillpan op een middelhoog vuur. Haal de kalfsescalopes uit de marinade en bak 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Snij intussen de citroen in partjes.
-
Verdeel de salade over de borden en leg er de gegrilde kalfsescalopes op. Werk af met de partjes citroen en serveer met de aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Laudum Nature D.O. Alicante - Spanje Bier Troubadour Magma Sterk blond bier