- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kip met granaatappel
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Domaine Barthès Prestige A.O.P. Bandol
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 1 à 12 u. marineren)
-
Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes uit 1 helft. Pers de andere helft.
-
Rasp de gember.
-
Hak de blaadjes koriander grof en de steeltjes fijn.
-
Meng de olijfolie met de gedroogde kruiden, de koriandersteeltjes, de honing, het granaatappelsap, de geraspte gember, zwarte peper en zout.
-
Leg de kippenpilons in een schaal en voeg de marinade toe. Zet minstens 1 u. en bij voorkeur 12 u. in de koelkast.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Haal de kip uit de marinade en dep lichtjes droog. Bak 10 à 15 min. op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Werk de gegrilde kippenpilons af met de granaatappelpitjes en de blaadjes koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Domaine Barthès Prestige A.O.P. Bandol
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min. + 1 à 12 u. marineren)
-
Snij de granaatappel in 2 en haal de pitjes uit 1 helft. Pers de andere helft.
-
Rasp de gember.
-
Hak de blaadjes koriander grof en de steeltjes fijn.
-
Meng de olijfolie met de gedroogde kruiden, de koriandersteeltjes, de honing, het granaatappelsap, de geraspte gember, zwarte peper en zout.
-
Leg de kippenpilons in een schaal en voeg de marinade toe. Zet minstens 1 u. en bij voorkeur 12 u. in de koelkast.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Haal de kip uit de marinade en dep lichtjes droog. Bak 10 à 15 min. op een matig warme barbecue. Draai regelmatig om.
-
Afwerking:
-
Werk de gegrilde kippenpilons af met de granaatappelpitjes en de blaadjes koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Domaine Barthès Prestige A.O.P. Bandol