Gemarineerde kipfilet met avocadosalade
Gemarineerde kipfilet met avocadosalade

Gemarineerde kipfilet met avocadosalade

40 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 851 kcal
Vet 42.3 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 57.9 g
Suiker 8.1 g
Vezel 10 g
Eiwit 48.6 g
Zout 2.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (20 min.)
  3. Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met het citroensap. Snij de radijzen in 4 of 6 stukken. Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.

  4. Maak de avocadosalade: meng de avocadoblokjes met de yoghurt, de stukjes radijs en de lente-ui. Kruid met peper en zout.

  5. Snij de ciabatta in sneden van 2 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met de komijn, peper en zout. Druk goed aan.

  6. Bereiding op de barbecue (20 min.)
  7. Bak de kipfilets ± 20 min. op een matig warme barbecue.

  8. Gril de sneetjes ciabatta 2 à 3 min. op de barbecue. Draai halverwege om.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken (20 min.)
  3. Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met het citroensap. Snij de radijzen in 4 of 6 stukken. Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.

  4. Maak de avocadosalade: meng de avocadoblokjes met de yoghurt, de stukjes radijs en de lente-ui. Kruid met peper en zout.

  5. Snij de ciabatta in sneden van 2 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met de komijn, peper en zout. Druk goed aan.

  6. Bereiding op de barbecue (20 min.)
  7. Bak de kipfilets ± 20 min. op een matig warme barbecue.

  8. Gril de sneetjes ciabatta 2 à 3 min. op de barbecue. Draai halverwege om.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 851 kcal
Vet 42.3 g
Verzadigd vet 6.7 g
Koolhydraat 57.9 g
Suiker 8.1 g
Vezel 10 g
Eiwit 48.6 g
Zout 2.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Quintine Speciaalbier Wijn Terra Vecchia Reserve Nielluccio-Merlot I.G.P. de l'Île de Beauté - Skalli Corsica

Bekijk het recept digitaal