- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kipfilet met avocadosalade
Onze drankensuggesties
Bier Quintine Speciaalbier Wijn Terra Vecchia Reserve Nielluccio-Merlot I.G.P. de l'Île de Beauté - Skalli Corsica
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met het citroensap. Snij de radijzen in 4 of 6 stukken. Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Maak de avocadosalade: meng de avocadoblokjes met de yoghurt, de stukjes radijs en de lente-ui. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ciabatta in sneden van 2 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met de komijn, peper en zout. Druk goed aan.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak de kipfilets ± 20 min. op een matig warme barbecue.
-
Gril de sneetjes ciabatta 2 à 3 min. op de barbecue. Draai halverwege om.
Onze drankensuggesties
Bier Quintine Speciaalbier Wijn Terra Vecchia Reserve Nielluccio-Merlot I.G.P. de l'Île de Beauté - Skalli Corsica
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Snij het vruchtvlees van de avocado's in blokjes en besprenkel met het citroensap. Snij de radijzen in 4 of 6 stukken. Snij de lente-uitjes in stukjes van 2 cm.
-
Maak de avocadosalade: meng de avocadoblokjes met de yoghurt, de stukjes radijs en de lente-ui. Kruid met peper en zout.
-
Snij de ciabatta in sneden van 2 cm dik. Bestrijk met de olijfolie en bestrooi met de komijn, peper en zout. Druk goed aan.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Bak de kipfilets ± 20 min. op een matig warme barbecue.
-
Gril de sneetjes ciabatta 2 à 3 min. op de barbecue. Draai halverwege om.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Quintine Speciaalbier Wijn Terra Vecchia Reserve Nielluccio-Merlot I.G.P. de l'Île de Beauté - Skalli Corsica