Gemarineerde kippenbrochette met fruitige rijstsalade
Gemarineerde kippenbrochette met fruitige rijstsalade

Gemarineerde kippenbrochette met fruitige rijstsalade

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 446 kcal
Energie 1866 kj
Vet 6.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 60.5 g
Suiker 11.8 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 35.8 g
Zout 1.1 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. 1 Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).

  3. Laat intussen de maïs en de ananasstukjes uitlekken.

  4. Snij de komkommer in fijne blokjes.

  5. Schil de wortel en rasp grof.

  6. Hak de koriander grof en meng met de sesamzaadjes.

  7. Verhit een (grill)pan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant.

  8. Giet de rijst af en meng met de maïs, de ananas, de wortel en de komkommer. Kruid met peper.

  9. Werk af met de sesam-koriandermengeling.

Tip

LeFort Tripel Sterk blond bier

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. 1 Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).

  3. Laat intussen de maïs en de ananasstukjes uitlekken.

  4. Snij de komkommer in fijne blokjes.

  5. Schil de wortel en rasp grof.

  6. Hak de koriander grof en meng met de sesamzaadjes.

  7. Verhit een (grill)pan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant.

  8. Giet de rijst af en meng met de maïs, de ananas, de wortel en de komkommer. Kruid met peper.

  9. Werk af met de sesam-koriandermengeling.

Tip

LeFort Tripel Sterk blond bier

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 446 kcal
Energie 1866 kj
Vet 6.1 g
Verzadigd vet 1.3 g
Koolhydraat 60.5 g
Suiker 11.8 g
Vezel 2.3 g
Eiwit 35.8 g
Zout 1.1 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal