- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kippenbrochette met fruitige rijstsalade
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
1 Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Laat intussen de maïs en de ananasstukjes uitlekken.
-
Snij de komkommer in fijne blokjes.
-
Schil de wortel en rasp grof.
-
Hak de koriander grof en meng met de sesamzaadjes.
-
Verhit een (grill)pan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Giet de rijst af en meng met de maïs, de ananas, de wortel en de komkommer. Kruid met peper.
-
Werk af met de sesam-koriandermengeling.
LeFort Tripel Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
1 Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Laat intussen de maïs en de ananasstukjes uitlekken.
-
Snij de komkommer in fijne blokjes.
-
Schil de wortel en rasp grof.
-
Hak de koriander grof en meng met de sesamzaadjes.
-
Verhit een (grill)pan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Giet de rijst af en meng met de maïs, de ananas, de wortel en de komkommer. Kruid met peper.
-
Werk af met de sesam-koriandermengeling.
LeFort Tripel Sterk blond bier