- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kippenbrochette met fruitige rijstsalade
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Laat de maïs en de ananasstukjes uitlekken.
-
Snij de komkommer in fijne blokjes.
-
Schil de wortel en rasp grof.
-
Hak de koriander grof en meng met de sesamzaadjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit een grillpan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng intussen de rijst met de maïs, de ananas, de wortel en de komkommer.
-
Werk af met de sesam-koriandermengeling.
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10min)
-
Laat de maïs en de ananasstukjes uitlekken.
-
Snij de komkommer in fijne blokjes.
-
Schil de wortel en rasp grof.
-
Hak de koriander grof en meng met de sesamzaadjes.
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit een grillpan en bak de brochettes 3 à 4 min. aan elke kant.
-
Meng intussen de rijst met de maïs, de ananas, de wortel en de komkommer.
-
Werk af met de sesam-koriandermengeling.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hapkin BIPA Blond bier Wijn Château du Bois de la Garde Rosé A.O.P. Côtes du Rhône