- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde lamsmanchettes met bulgur en zuiderse groenten
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de gegrilde groenten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Kook de bulgur gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper het knoflook fijn en hak de waterkers grof. Mix in een hoge maatbeker samen met 4 eetl. olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bestrijk de groenten met 2 eetl. olijfolie en bak 5 à 7 min. op een matig warme barbecue (dat gaat makkelijk als u de groenten tussen een dubbel rooster legt).
-
Bak de lamsmanchettes 2 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Gril de feta 2 min. goudbruin en krokant op de barbecue. Draai voorzichtig om en bak nog 2 min.
-
Afwerking:
-
Snij de gegrilde groenten in grove stukken en meng ze met de bulgur, de pistachenoten en de waterkersdressing. Verkruimel er de gegrilde feta over en serveer met het lamsvlees.
Om tijd te winnen kan u de diepgevroren groenten vervangen door de mix met gegrilde groenten en olijf uit de versmarkt. Snel en makkelijk!
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de gegrilde groenten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Kook de bulgur gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Snipper het knoflook fijn en hak de waterkers grof. Mix in een hoge maatbeker samen met 4 eetl. olijfolie en het citroensap. Kruid met peper en zout.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Bereiding op de barbecue (15 min.)
-
Bestrijk de groenten met 2 eetl. olijfolie en bak 5 à 7 min. op een matig warme barbecue (dat gaat makkelijk als u de groenten tussen een dubbel rooster legt).
-
Bak de lamsmanchettes 2 min. aan elke kant op de barbecue.
-
Gril de feta 2 min. goudbruin en krokant op de barbecue. Draai voorzichtig om en bak nog 2 min.
-
Afwerking:
-
Snij de gegrilde groenten in grove stukken en meng ze met de bulgur, de pistachenoten en de waterkersdressing. Verkruimel er de gegrilde feta over en serveer met het lamsvlees.
Om tijd te winnen kan u de diepgevroren groenten vervangen door de mix met gegrilde groenten en olijf uit de versmarkt. Snel en makkelijk!
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Barbãr Sterk blond bier Wijn Château Treytins A.O.P. Lalande-de-Pomerol