- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde runderbrochette en Griekse pasta met courgette
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Rasp de ongeschilde courgettes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de sjalot 1 min.
-
Voeg de Griekse pasta en 8 dl heet water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pata, roer en kook 13 min. op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de runderbrochettes ± 2 min. aan elke kant.
-
Meng de laatste 5 min. de geraspte courgette en de halfgedroogde tomaten onder de Griekse pasta. Bestrooi met oregano en basilicum. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte grana padano.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper het knoflook en de sjalot fijn.
-
Rasp de ongeschilde courgettes.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de sjalot 1 min.
-
Voeg de Griekse pasta en 8 dl heet water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pata, roer en kook 13 min. op een zacht vuur.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de runderbrochettes ± 2 min. aan elke kant.
-
Meng de laatste 5 min. de geraspte courgette en de halfgedroogde tomaten onder de Griekse pasta. Bestrooi met oregano en basilicum. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geraspte grana padano.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley - Chili