Gemarineerde runderbrochette en Griekse pasta met courgette
Gemarineerde runderbrochette en Griekse pasta met courgette

Gemarineerde runderbrochette en Griekse pasta met courgette

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 780 kcal
Vet 23.7 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraat 87.5 g
Suiker 17.4 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 51.9 g
Zout 1.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

  4. Rasp de ongeschilde courgettes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de sjalot 1 min.

  7. Voeg de Griekse pasta en 8 dl heet water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pata, roer en kook 13 min. op een zacht vuur.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de runderbrochettes ± 2 min. aan elke kant.

  9. Meng de laatste 5 min. de geraspte courgette en de halfgedroogde tomaten onder de Griekse pasta. Bestrooi met oregano en basilicum. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Werk af met de geraspte grana padano.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper het knoflook en de sjalot fijn.

  4. Rasp de ongeschilde courgettes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak het knoflook en de sjalot 1 min.

  7. Voeg de Griekse pasta en 8 dl heet water toe. Verkruimel het bouillonblokje boven de pata, roer en kook 13 min. op een zacht vuur.

  8. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de runderbrochettes ± 2 min. aan elke kant.

  9. Meng de laatste 5 min. de geraspte courgette en de halfgedroogde tomaten onder de Griekse pasta. Bestrooi met oregano en basilicum. Kruid met peper en zout.

  10. Afwerking:
  11. Werk af met de geraspte grana padano.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 780 kcal
Vet 23.7 g
Verzadigd vet 5.6 g
Koolhydraat 87.5 g
Suiker 17.4 g
Vezel 5.5 g
Eiwit 51.9 g
Zout 1.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Martha Brown Eyes Sterk donker bier Wijn Miguel Torres 'Las Mulas' Reserva Cabernet Sauvignon D.O. Central Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal