- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde runderreepjes met groentjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 0,5 eetl. boter in een kookpan en stoof de fijngesneden sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwtjes en courgetteblokjes toe en roer goed. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de kalfsfond toe, breng aan de kook en dek af. Laat een 5-tal min. koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en zet weg.
-
Verhit een pan of wok en roerbak de runderreepjes gedurende 5 min. (zonder vetstof).
-
Afwerking:
-
Verdeel de warme groentjes over diepe schoteltjes. Verdeel er het gebakken vlees over en werk af met verse peterselie of kervel.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de courgette in blokjes van 1/2 cm.
-
Snipper het sjalotje fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt 0,5 eetl. boter in een kookpan en stoof de fijngesneden sjalot glazig. Voeg de diepgevroren erwtjes en courgetteblokjes toe en roer goed. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de kalfsfond toe, breng aan de kook en dek af. Laat een 5-tal min. koken. Bind lichtjes met instantsausbinder en zet weg.
-
Verhit een pan of wok en roerbak de runderreepjes gedurende 5 min. (zonder vetstof).
-
Afwerking:
-
Verdeel de warme groentjes over diepe schoteltjes. Verdeel er het gebakken vlees over en werk af met verse peterselie of kervel.