Gemarineerde scampibrochettes met zoetzure noedels
Gemarineerde scampibrochettes met zoetzure noedels

Gemarineerde scampibrochettes met zoetzure noedels

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 492 kcal
Vet 19.1 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 46.2 g
Suiker 20.5 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 30.4 g
Zout 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Laat de noedels weken in koud water en maak ze los met een vork.

  4. Snipper het knoflook en de rode ui fijn.

  5. Hak de koriander grof.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui en het knoflook 1 min.

  8. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  9. Meng er de noedels en de loempiasaus onder. Laat nog 1 à 2 min. opwarmen.

  10. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant.

  11. Afwerking:
  12. Werk af met de koriander.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Laat de noedels weken in koud water en maak ze los met een vork.

  4. Snipper het knoflook en de rode ui fijn.

  5. Hak de koriander grof.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui en het knoflook 1 min.

  8. Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  9. Meng er de noedels en de loempiasaus onder. Laat nog 1 à 2 min. opwarmen.

  10. Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant.

  11. Afwerking:
  12. Werk af met de koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 492 kcal
Vet 19.1 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 46.2 g
Suiker 20.5 g
Vezel 6.3 g
Eiwit 30.4 g
Zout 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc

Bekijk het recept digitaal