- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde scampibrochettes met zoetzure noedels
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Laat de noedels weken in koud water en maak ze los met een vork.
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng er de noedels en de loempiasaus onder. Laat nog 1 à 2 min. opwarmen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Werk af met de koriander.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Laat de noedels weken in koud water en maak ze los met een vork.
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Hak de koriander grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en bak de ui en het knoflook 1 min.
-
Voeg de wokgroenten toe en bak 5 à 10 min. op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
-
Meng er de noedels en de loempiasaus onder. Laat nog 1 à 2 min. opwarmen.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de scampibrochettes 2 min. aan elke kant.
-
Afwerking:
-
Werk af met de koriander.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Calmel & Joseph `Amstramgram' Viognier I.G.P. Pays d'Oc