- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde steak-aardappelspiesjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de biefstuk in 10 gelijke stukjes. Meng er de kruidenmix `Steakhouse' en 1 eetl. olijfolie onder. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water. Kook ze ± 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng er de kruidenmix `Gebakken aardappelen' en 1 eetl. olijfolie onder.
-
Prik elk stukje biefstuk op een spiesje, samen met een kerstomaat en een minikrieltje.
-
Bereiding:
-
Bak de spiesjes 2 min. aan elke kant op een hete barbecue
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snij de biefstuk in 10 gelijke stukjes. Meng er de kruidenmix `Steakhouse' en 1 eetl. olijfolie onder. Laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Wrijf de ongeschilde minikrieltjes goed schoon onder koud water. Kook ze ± 10 min. in lichtgezouten water. Giet af en meng er de kruidenmix `Gebakken aardappelen' en 1 eetl. olijfolie onder.
-
Prik elk stukje biefstuk op een spiesje, samen met een kerstomaat en een minikrieltje.
-
Bereiding:
-
Bak de spiesjes 2 min. aan elke kant op een hete barbecue