- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde steak met cajunaardappel
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Trappistenbier Wijn Château Lestage Cru Bourgeois A.O.P. Listrac-en-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (35 min. + 2 u. marineren)
-
Kook de aardappelen 20 à 25 min. gaar in de schil in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de peterselie grof.
-
Meng de olijfolie met het limoensap en de grofgehakte peterselie. Kruid met mixed pepper. Giet over de steaks en laat 1 à 2 u. marineren in de koelkast.
-
Snij de hoedjes van de aardappelen en verwijder een fijn schijfje onder aan de aardappelen, zodat ze rechtop blijven staan.
-
Hol de aardappelen uit en meng het kruim met de paprikablokjes, de zure room en de cajunkruiden. Kruid met peper en zout. Vul de aardappelen met dit mengsel, zet er de hoedjes terug op en verpak elke aardappel apart in aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Verwarm de aardappelen 15 à 20 min. op de zijkant van de barbecue.
-
Dep de steaks droog en bak ze 4 à 6 min. aan elke kant op een hete barbecue.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Trappistenbier Wijn Château Lestage Cru Bourgeois A.O.P. Listrac-en-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (35 min. + 2 u. marineren)
-
Kook de aardappelen 20 à 25 min. gaar in de schil in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de peterselie grof.
-
Meng de olijfolie met het limoensap en de grofgehakte peterselie. Kruid met mixed pepper. Giet over de steaks en laat 1 à 2 u. marineren in de koelkast.
-
Snij de hoedjes van de aardappelen en verwijder een fijn schijfje onder aan de aardappelen, zodat ze rechtop blijven staan.
-
Hol de aardappelen uit en meng het kruim met de paprikablokjes, de zure room en de cajunkruiden. Kruid met peper en zout. Vul de aardappelen met dit mengsel, zet er de hoedjes terug op en verpak elke aardappel apart in aluminiumfolie.
-
Bereiding op de barbecue (20 min.)
-
Verwarm de aardappelen 15 à 20 min. op de zijkant van de barbecue.
-
Dep de steaks droog en bak ze 4 à 6 min. aan elke kant op een hete barbecue.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Rood Trappistenbier Wijn Château Lestage Cru Bourgeois A.O.P. Listrac-en-Médoc