- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde varkensbrochette met parelcouscoussalade
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de radijsjes in de lengte in 4.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Snij de avocado in de lengte in 2, verwijder de steen en de schil en snij in blokjes, besprenkel met het limoensap.
-
Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Meng 1 eetl. olijfolie onder de zoete aardappelblokjes, kruid met peper en zout en plaats 25 min. in de oven.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Doe de parelcouscous samen met alle groentjes in een serveerschaal.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak ze 5 min. langs elke kant.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de honing en de mosterd, kruid met peper en zout en meng onder de salade.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de salade met de pompoenpitten en serveer met de brochettes.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de radijsjes in de lengte in 4.
-
Snipper de rode ui fijn.
-
Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.
-
Snij de avocado in de lengte in 2, verwijder de steen en de schil en snij in blokjes, besprenkel met het limoensap.
-
Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
(25 min.)
-
Meng 1 eetl. olijfolie onder de zoete aardappelblokjes, kruid met peper en zout en plaats 25 min. in de oven.
-
Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Doe de parelcouscous samen met alle groentjes in een serveerschaal.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak ze 5 min. langs elke kant.
-
Meng 2 eetl. olijfolie met de honing en de mosterd, kruid met peper en zout en meng onder de salade.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de salade met de pompoenpitten en serveer met de brochettes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije