Gemarineerde varkensbrochette met parelcouscoussalade
Gemarineerde varkensbrochette met parelcouscoussalade

Gemarineerde varkensbrochette met parelcouscoussalade

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 682 kcal
Vet 30.7 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 53.2 g
Suiker 10.5 g
Vezel 10.8 g
Eiwit 42.5 g
Zout 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Snij de radijsjes in de lengte in 4.

  5. Snipper de rode ui fijn.

  6. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.

  7. Snij de avocado in de lengte in 2, verwijder de steen en de schil en snij in blokjes, besprenkel met het limoensap.

  8. Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.

  9. Snipper het bieslook fijn.

  10. Bereiding:
  11. (25 min.)

  12. Meng 1 eetl. olijfolie onder de zoete aardappelblokjes, kruid met peper en zout en plaats 25 min. in de oven.

  13. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  14. Doe de parelcouscous samen met alle groentjes in een serveerschaal.

  15. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak ze 5 min. langs elke kant.

  16. Meng 2 eetl. olijfolie met de honing en de mosterd, kruid met peper en zout en meng onder de salade.

  17. Afwerking:
  18. Bestrooi de salade met de pompoenpitten en serveer met de brochettes.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 200°C.

  4. Snij de radijsjes in de lengte in 4.

  5. Snipper de rode ui fijn.

  6. Schil de zoete aardappel en snij in blokjes.

  7. Snij de avocado in de lengte in 2, verwijder de steen en de schil en snij in blokjes, besprenkel met het limoensap.

  8. Spoel de kikkererwten onder koud stromend water en laat uitlekken.

  9. Snipper het bieslook fijn.

  10. Bereiding:
  11. (25 min.)

  12. Meng 1 eetl. olijfolie onder de zoete aardappelblokjes, kruid met peper en zout en plaats 25 min. in de oven.

  13. Kook de parelcouscous gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.

  14. Doe de parelcouscous samen met alle groentjes in een serveerschaal.

  15. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak ze 5 min. langs elke kant.

  16. Meng 2 eetl. olijfolie met de honing en de mosterd, kruid met peper en zout en meng onder de salade.

  17. Afwerking:
  18. Bestrooi de salade met de pompoenpitten en serveer met de brochettes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 682 kcal
Vet 30.7 g
Verzadigd vet 5.3 g
Koolhydraat 53.2 g
Suiker 10.5 g
Vezel 10.8 g
Eiwit 42.5 g
Zout 2.5 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Yamantiev's Merlot-Cabernet Ivailovgrad - Bulgarije

Bekijk het recept digitaal