- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde varkensreepjes met exotische multicolorsla
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Snij de varkenssneden in repen van 1 à 2 cm.
-
Meng het paprikapoeder, het komijnpoeder, het knoflook, het korianderpoeder en de pilipili onder 2 eetl. olijfolie. Roer onder de varkensreepjes en laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in blokjes van 1 cm.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Bereiding (20 min.)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen een braadpan en voeg de varkensreepjes en de gekruide olie toe. Bak ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1 cm en meng met de paprika, de mango en de rode ui. Voeg 2 eetl. olijfolie en het limoensap toe en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de multicolorsla over de borden en bestrooi met de paprikamengeling. Serveer met de krieltjes en de varkensreepjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Kook 20 min. gaar in water. 2 Voeg de laatste 5 min. 30 g varkenssnede toe. Giet af. 3 Voeg 50 g vruchtvlees van mango en 50 g vruchtvlees van avocado toe aan de aardappel en het vlees. Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook en de rode ui fijn.
-
Snij de varkenssneden in repen van 1 à 2 cm.
-
Meng het paprikapoeder, het komijnpoeder, het knoflook, het korianderpoeder en de pilipili onder 2 eetl. olijfolie. Roer onder de varkensreepjes en laat 30 min. marineren in de koelkast.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij de rest in blokjes van 1 cm.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes van 1 cm.
-
Bereiding:
-
Bereiding (20 min.)
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en kook 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit intussen een braadpan en voeg de varkensreepjes en de gekruide olie toe. Bak ± 5 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes van 1 cm en meng met de paprika, de mango en de rode ui. Voeg 2 eetl. olijfolie en het limoensap toe en kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de multicolorsla over de borden en bestrooi met de paprikamengeling. Serveer met de krieltjes en de varkensreepjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. 1 Schil 50 g aardappel en snij in stukken. Kook 20 min. gaar in water. 2 Voeg de laatste 5 min. 30 g varkenssnede toe. Giet af. 3 Voeg 50 g vruchtvlees van mango en 50 g vruchtvlees van avocado toe aan de aardappel en het vlees. Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Montepulciano d'Abruzzo D.O.C. Fantini Farnese Abruzzo - Italië