- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde veggiespiesjes met broccolirisone en zoete puntpaprika
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley – Chili Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes.
-
Doe de pasta, de broccoli en het bouillonblokje in een kookpot met water en kook 10 min. Giet af en plet de broccoli grof met een vork.
-
Smelt intussen de helft van de margarine in een kookpot en bak de paprikareepjes 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de rest van de margarine in een pan en bak de veggiespiesjes ± 8 min.
-
Verdeel de broccolirisone over de borden en bedek met paprikareepjes. Leg er de veggiespiesjes bovenop.
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley – Chili Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de broccoli in kleine roosjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes.
-
Doe de pasta, de broccoli en het bouillonblokje in een kookpot met water en kook 10 min. Giet af en plet de broccoli grof met een vork.
-
Smelt intussen de helft van de margarine in een kookpot en bak de paprikareepjes 5 min. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de rest van de margarine in een pan en bak de veggiespiesjes ± 8 min.
-
Verdeel de broccolirisone over de borden en bedek met paprikareepjes. Leg er de veggiespiesjes bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley – Chili Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier