Gemarineerde veggiespiesjes met broccolirisone en zoete puntpaprika
Gemarineerde veggiespiesjes met broccolirisone en zoete puntpaprika

Gemarineerde veggiespiesjes met broccolirisone en zoete puntpaprika

25 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2180 kj
Energie 521 kcal
Vet 15.8 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraat 68.9 g
Suiker 13.2 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 22.4 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes.

  3. Doe de pasta, de broccoli en het bouillonblokje in een kookpot met water en kook 10 min. Giet af en plet de broccoli grof met een vork.

  4. Smelt intussen de helft van de margarine in een kookpot en bak de paprikareepjes 5 min. Kruid met peper en zout.

  5. Smelt de rest van de margarine in een pan en bak de veggiespiesjes ± 8 min.

  6. Verdeel de broccolirisone over de borden en bedek met paprikareepjes. Leg er de veggiespiesjes bovenop.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Snij de broccoli in kleine roosjes. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de paprika’s en snij in reepjes.

  3. Doe de pasta, de broccoli en het bouillonblokje in een kookpot met water en kook 10 min. Giet af en plet de broccoli grof met een vork.

  4. Smelt intussen de helft van de margarine in een kookpot en bak de paprikareepjes 5 min. Kruid met peper en zout.

  5. Smelt de rest van de margarine in een pan en bak de veggiespiesjes ± 8 min.

  6. Verdeel de broccolirisone over de borden en bedek met paprikareepjes. Leg er de veggiespiesjes bovenop.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2180 kj
Energie 521 kcal
Vet 15.8 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraat 68.9 g
Suiker 13.2 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 22.4 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Emiliana Adobe Reserva Carmenère D.O. Colchagua Valley – Chili Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal