- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde zalm op de plancha of in papillot
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Domaine Garcin A.O.P. Tavel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de zalmporties volledig ontdooien.
-
Snij de courgettes in lange dunne slierten met een dunschiller.
-
Snij de gemarineerde artisjokharten in 4.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de courgetteslierten en de stukjes artisjok met 2 à 3 eetl. olie uit de verpakking. Leg de groenten op de plancha of verdeel ze over 4 papillotten (gebruik 2 vellen aluminiumfolie per papillot). Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
-
Leg de zalmporties op de courgetteslierten. Vouw de papillotten goed dicht. Leg de plancha of de papillotten op de barbecue en laat 15 à 20 min. garen. Draai de zalm op de plancha halverwege om.
-
Scheur intussen de basilicumblaadjes grof.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de zalm voor het opdienen met het gescheurde basilicum. Geef er een aardappel in de schil, een stukje brood of wat pasta met pesto bij.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Domaine Garcin A.O.P. Tavel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de zalmporties volledig ontdooien.
-
Snij de courgettes in lange dunne slierten met een dunschiller.
-
Snij de gemarineerde artisjokharten in 4.
-
Pers de limoen.
-
Bereiding:
-
Meng de courgetteslierten en de stukjes artisjok met 2 à 3 eetl. olie uit de verpakking. Leg de groenten op de plancha of verdeel ze over 4 papillotten (gebruik 2 vellen aluminiumfolie per papillot). Besprenkel met het limoensap en kruid met peper en zout.
-
Leg de zalmporties op de courgetteslierten. Vouw de papillotten goed dicht. Leg de plancha of de papillotten op de barbecue en laat 15 à 20 min. garen. Draai de zalm op de plancha halverwege om.
-
Scheur intussen de basilicumblaadjes grof.
-
Afwerking:
-
Bestrooi de zalm voor het opdienen met het gescheurde basilicum. Geef er een aardappel in de schil, een stukje brood of wat pasta met pesto bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Domaine Garcin A.O.P. Tavel