- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde zalmtournedos met gevulde krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Palazzo Vecchio D.O.C. Maremma Toscana - Italie
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Laat de zalmtournedos oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Wrijf intussen de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Kook ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij in de lengte middendoor en bestrijk het snijvlak met de tapenade.
-
Doe de aardappelen opnieuw dicht en wikkel er een sneetje spek rond.
-
Steek per 3 op een brochettestokje. Maak zo 4 brochettes.
-
Snipper intussen de peterselie fijn en meng met het citroensap en de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Leg de krieltjesbrochettes 10 min. op een matig warme barbecue.
-
Leg er de zalmtournedos bij en bak 3 min. aan elke kant. U kan hiervoor een klemrooster of een plancha gebruiken.
-
Afwerking:
-
Serveer de krieltjesbrochette met de zalmtournedos. Geef er de frisse slamix met het yoghurtsausje bij.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Palazzo Vecchio D.O.C. Maremma Toscana - Italie
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (20 min.)
-
Laat de zalmtournedos oppervlakkig ontdooien. Dep droog.
-
Wrijf intussen de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water.
-
Kook ± 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij in de lengte middendoor en bestrijk het snijvlak met de tapenade.
-
Doe de aardappelen opnieuw dicht en wikkel er een sneetje spek rond.
-
Steek per 3 op een brochettestokje. Maak zo 4 brochettes.
-
Snipper intussen de peterselie fijn en meng met het citroensap en de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Leg de krieltjesbrochettes 10 min. op een matig warme barbecue.
-
Leg er de zalmtournedos bij en bak 3 min. aan elke kant. U kan hiervoor een klemrooster of een plancha gebruiken.
-
Afwerking:
-
Serveer de krieltjesbrochette met de zalmtournedos. Geef er de frisse slamix met het yoghurtsausje bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Tripel Blond abdijbier Wijn Palazzo Vecchio D.O.C. Maremma Toscana - Italie