- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde zalmtournedos met krabcouscous
Onze drankensuggesties
Bier Sloeber Sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalmtournedos oppervlakkig ontdooien.
-
Doe de couscous in een grote kom en overgiet met de hete visbouillon. Laat 7 min. afgedekt zwellen.
-
Verwijder ondertussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de koriander grof.
-
Maak de krabcouscous: maak de couscous los met een vork en meng er het krabvlees, de blokjes komkommer en paprika, en de grofgehakte koriander onder.
-
Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Maak de yoghurtdressing: snipper het bieslook (u hebt 2 eetl. nodig) en de peterselie (u hebt 1 eetl. nodig) fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en de mayonaise. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Gril de zalmtournedos ± 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue (dat gaat makkelijk als u de zalmtournedos in een klemrooster steekt).
-
Afwerking:
-
Serveer de zalmtournedos met de couscous en de yoghurtdressing. Geef er een gemengde salade bij.
Onze drankensuggesties
Bier Sloeber Sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de zalmtournedos oppervlakkig ontdooien.
-
Doe de couscous in een grote kom en overgiet met de hete visbouillon. Laat 7 min. afgedekt zwellen.
-
Verwijder ondertussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de ongeschilde komkommer in blokjes van 1/2 cm.
-
Hak de koriander grof.
-
Maak de krabcouscous: maak de couscous los met een vork en meng er het krabvlees, de blokjes komkommer en paprika, en de grofgehakte koriander onder.
-
Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Maak de yoghurtdressing: snipper het bieslook (u hebt 2 eetl. nodig) en de peterselie (u hebt 1 eetl. nodig) fijn. Meng onder de Griekse yoghurt en de mayonaise. Breng op smaak met het citroensap, peper en zout.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Gril de zalmtournedos ± 2 min. aan elke kant op een matig warme barbecue (dat gaat makkelijk als u de zalmtournedos in een klemrooster steekt).
-
Afwerking:
-
Serveer de zalmtournedos met de couscous en de yoghurtdressing. Geef er een gemengde salade bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Sloeber Sterk blond bier