- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerd kabeljauwhaasje met kleurrijke paprikacouscous
Onze drankensuggesties
Bier Poker Face Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley -Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snipper de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uiringen en het knoflook 1 à 2 min. glazig. Voeg de paprikareepjes toe, overgiet met 1 dl water en laat nog 10 min. garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Roer er de kurkuma en de komijn onder. Dek af en laat 8 à 10 min. zwellen. Maak los met een vork en roer er 2 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kabeljauwhaasjes ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de paprikareepjes en de peterselie onder de couscous en verdeel over de borden. Geef er een kabeljauwhaasje bij.
Onze drankensuggesties
Bier Poker Face Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley -Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij in fijne reepjes.
-
Snij de ui in fijne ringen.
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snipper de platte peterselie grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de uiringen en het knoflook 1 à 2 min. glazig. Voeg de paprikareepjes toe, overgiet met 1 dl water en laat nog 10 min. garen op een zacht vuur. Kruid met peper en zout.
-
Doe intussen de couscous in een kom en overgiet met de hete kippenbouillon. Roer er de kurkuma en de komijn onder. Dek af en laat 8 à 10 min. zwellen. Maak los met een vork en roer er 2 eetl. olijfolie onder.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de gepaneerde kabeljauwhaasjes ± 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de paprikareepjes en de peterselie onder de couscous en verdeel over de borden. Geef er een kabeljauwhaasje bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Poker Face Witbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines Colchagua Valley -Chili