- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerd kabeljauwhaasje met romige spruiten
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier Wijn Tourraine A.O.P. 'Comtesse du Val' Muscadet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Snij het voetje van de spruiten en snij ze in 2 of in 4 naargelang de dikte.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en roerbak de spruiten ± 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de ui en het knoflook onder de spruiten en overgiet met de lichte room. Laat nog 10 min. verder garen. Roer er de mosterd onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwhaasjes aan elke kant 5 min. goudbruin.
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier Wijn Tourraine A.O.P. 'Comtesse du Val' Muscadet
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Schil de aardappelen en snij in de lengte in 4.
-
Snij het voetje van de spruiten en snij ze in 2 of in 4 naargelang de dikte.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een kookpot en roerbak de spruiten ± 5 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Meng de ui en het knoflook onder de spruiten en overgiet met de lichte room. Laat nog 10 min. verder garen. Roer er de mosterd onder en kruid met peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kabeljauwhaasjes aan elke kant 5 min. goudbruin.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Palm Amberbier Wijn Tourraine A.O.P. 'Comtesse du Val' Muscadet