- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde Ardense hamrolletjes met witloof
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. | Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern van het witloof en kook de hele witloofstronken 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Kruid het paneermeel met peper en zout en meng met de geroosterde sesamzaadjes.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Snij de sneden kaas in 4.
-
Bereiding:
-
Snij de witloofstronken in de lengte open en beleg met 1/4 sneetje kaas.
-
Wikkel elke gevulde stronk witloof in 1 sneetje ham.
-
Wentel de witloofrolletjes in het losgeklopte ei en daarna in het gekruide paneermeel tot de rolletjes volledig bedekt zijn met paneermeel.
-
Smelt de boter in een pan en bak de rolletjes ± 2 min. goudbruin aan elke kant.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. | Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de harde kern van het witloof en kook de hele witloofstronken 5 min. in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitlekken.
-
Kruid het paneermeel met peper en zout en meng met de geroosterde sesamzaadjes.
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Snij de sneden kaas in 4.
-
Bereiding:
-
Snij de witloofstronken in de lengte open en beleg met 1/4 sneetje kaas.
-
Wikkel elke gevulde stronk witloof in 1 sneetje ham.
-
Wentel de witloofrolletjes in het losgeklopte ei en daarna in het gekruide paneermeel tot de rolletjes volledig bedekt zijn met paneermeel.
-
Smelt de boter in een pan en bak de rolletjes ± 2 min. goudbruin aan elke kant.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Wijn Hautes-Côtes de Beaune A.O.P. | Albert Bichot