- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kalfsescalope met preirisotto
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc - Chardonnay Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de prei in fijne ringen.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringen 5 min. Giet er 2 eetl. water bij en laat nog 5 min. verder stoven.
-
Klop intussen het ei los in een diep bord en kruid met peper en zout. Doe het paneermeel in een ander bord. Haal de kalfsescalopes eerst door het ei en dan door het paneermeel.
-
Meng de rijst en 3 dl bouillon onder de prei. Voeg de rest van de bouillon toe en laat 18 à 20 min. sudderen. Roer daarna de lichte room onder de rijst en kruid met peper en zout. Bestrooi de risotto vlak voor het opdienen met de parmezaan.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde escalopes ± 10 min.
-
Afwerking:
-
Verdeel de risotto over de borden. Snij de escalopes in 2 en leg ze boven op de risotto. Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Serveer met een slaatje.
Baby eet mee (+6M) Door de ingrediënten in de bereidingswijze licht aan te passen kan u het recept hierboven tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. - 25 g kalfsescalope (beenhouwerij) - 100 g preiwit - 25 g risottorijst - 1 koffiel. olijfolie Voorbereiding (5 min.) Snij de prei in fijne ringen. Bereiding (20 min.) 1. Kook of stoom de prei en de rijst 20 min. Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de kalfsescalope toe. Giet af. 2. Mix alles fijn en roer er de olijfolie onder.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc - Chardonnay Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de prei in fijne ringen.
-
Rasp de parmezaan.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de preiringen 5 min. Giet er 2 eetl. water bij en laat nog 5 min. verder stoven.
-
Klop intussen het ei los in een diep bord en kruid met peper en zout. Doe het paneermeel in een ander bord. Haal de kalfsescalopes eerst door het ei en dan door het paneermeel.
-
Meng de rijst en 3 dl bouillon onder de prei. Voeg de rest van de bouillon toe en laat 18 à 20 min. sudderen. Roer daarna de lichte room onder de rijst en kruid met peper en zout. Bestrooi de risotto vlak voor het opdienen met de parmezaan.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde escalopes ± 10 min.
-
Afwerking:
-
Verdeel de risotto over de borden. Snij de escalopes in 2 en leg ze boven op de risotto. Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie. Serveer met een slaatje.
Baby eet mee (+6M) Door de ingrediënten in de bereidingswijze licht aan te passen kan u het recept hierboven tegelijkertijd klaarmaken voor uw baby. - 25 g kalfsescalope (beenhouwerij) - 100 g preiwit - 25 g risottorijst - 1 koffiel. olijfolie Voorbereiding (5 min.) Snij de prei in fijne ringen. Bereiding (20 min.) 1. Kook of stoom de prei en de rijst 20 min. Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de kalfsescalope toe. Giet af. 2. Mix alles fijn en roer er de olijfolie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Abdijbier Wijn Stonecross Chenin Blanc - Chardonnay Zuid-Afrika