Gepaneerde kipfilet ham-kaas met volkorenpasta en broccoli
Gepaneerde kipfilet ham-kaas met volkorenpasta en broccoli

Gepaneerde kipfilet ham-kaas met volkorenpasta en broccoli

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 889 kcal
Vet 31.4 g
Verzadigd vet 16.7 g
Koolhydraat 86.5 g
Suiker 8 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 58.7 g
Zout 3.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Verdeel de broccoli's in gelijke roosjes. Schil de steel en snij in gelijke staafjes.

  5. Rasp de pecorino.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Kook intussen de broccoliroosjes en de stukjes steel 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af.

  9. Verhit de olijfolie in de kookpot van de broccoli's en bak de ui, het knoflook en de takjes tijm 1 à 2 min. Verwijder de takjes tijm en voeg de gekookte broccoli toe. Roer er de helft van de pecorino onder. Meng onder de pasta. Kruid met peper en zout.

  10. Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de cordon bleus ± 5 min. aan elke kant goudbruin.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van de pecorino. Geef er een cordon bleu bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui en het knoflook fijn.

  4. Verdeel de broccoli's in gelijke roosjes. Schil de steel en snij in gelijke staafjes.

  5. Rasp de pecorino.

  6. Bereiding:
  7. Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  8. Kook intussen de broccoliroosjes en de stukjes steel 8 min. onafgedekt gaar in water. Giet af.

  9. Verhit de olijfolie in de kookpot van de broccoli's en bak de ui, het knoflook en de takjes tijm 1 à 2 min. Verwijder de takjes tijm en voeg de gekookte broccoli toe. Roer er de helft van de pecorino onder. Meng onder de pasta. Kruid met peper en zout.

  10. Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de cordon bleus ± 5 min. aan elke kant goudbruin.

  11. Afwerking:
  12. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de rest van de pecorino. Geef er een cordon bleu bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 889 kcal
Vet 31.4 g
Verzadigd vet 16.7 g
Koolhydraat 86.5 g
Suiker 8 g
Vezel 12.9 g
Eiwit 58.7 g
Zout 3.3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Terra Solsequia Reserve Nielluccio-Merlot I.G.P. Île de Beauté Corsica

Bekijk het recept digitaal