- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde schar met asperges
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Florale Savagnin A.O.P. Côtes du Jura
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in 4.
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kruid intussen de bloem met peper en zout. Besprenkel de Pacific-scharfilets met het citroensap en wentel door de bloem. Druk even aan en schud de overtollige bloem af.
-
Kook de asperges 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de Pacific-scharfilets 3 min. Draai voorzichtig om en laat nog 4 min. bakken. Haal de filets uit de pan en zet opzij.
-
Giet de resterende boter in de pan weg. Voeg de lichte room, de mosterd en de sojasaus toe. Roer om en laat 2 à 3 min. inkoken op een zacht vuur.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een andere pan en bak de gekookte aardappelen kort aan. Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en roer de aardappelen goed om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de asperges over de borden en leg er een Pacific-scharfilet op. Lepel er wat mosterdsaus over en geef er de peterselieaardappelen bij.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Florale Savagnin A.O.P. Côtes du Jura
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep droog.
-
Schil de aardappelen en snij in 4.
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen ± 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kruid intussen de bloem met peper en zout. Besprenkel de Pacific-scharfilets met het citroensap en wentel door de bloem. Druk even aan en schud de overtollige bloem af.
-
Kook de asperges 8 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt 2 eetl. boter in een pan en bak de Pacific-scharfilets 3 min. Draai voorzichtig om en laat nog 4 min. bakken. Haal de filets uit de pan en zet opzij.
-
Giet de resterende boter in de pan weg. Voeg de lichte room, de mosterd en de sojasaus toe. Roer om en laat 2 à 3 min. inkoken op een zacht vuur.
-
Smelt intussen 1 eetl. boter in een andere pan en bak de gekookte aardappelen kort aan. Bestrooi met de fijngesnipperde peterselie en roer de aardappelen goed om.
-
Afwerking:
-
Verdeel de asperges over de borden en leg er een Pacific-scharfilet op. Lepel er wat mosterdsaus over en geef er de peterselieaardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Sterk blond bier Wijn Florale Savagnin A.O.P. Côtes du Jura