Gepaneerde scharfilets met quinoa-bloedsinaasappelsalade
Gepaneerde scharfilets met quinoa-bloedsinaasappelsalade

Gepaneerde scharfilets met quinoa-bloedsinaasappelsalade

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2749 kj
Energie 657 kcal
Vet 27 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 70 g
Suiker 16.5 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 29.6 g
Zout 3.4 g
natrium 1.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak de quinoa klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Schil de bloedsinaasappelen en snij in dunne schijven. Snij de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in 2. Hak de muntblaadjes grof.

  4. Meng de olijfolie onder de honing. Meng onder de quinoa en voeg de bloedsinaasappel, lente-ui, munt en olijven toe. Kruid met peper en zout.

  5. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de scharfilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin. Serveer met de salade.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Maak de quinoa klaar zoals aangegeven op de verpakking.

  3. Schil de bloedsinaasappelen en snij in dunne schijven. Snij de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in 2. Hak de muntblaadjes grof.

  4. Meng de olijfolie onder de honing. Meng onder de quinoa en voeg de bloedsinaasappel, lente-ui, munt en olijven toe. Kruid met peper en zout.

  5. Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de scharfilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin. Serveer met de salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2749 kj
Energie 657 kcal
Vet 27 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraat 70 g
Suiker 16.5 g
Vezel 7.5 g
Eiwit 29.6 g
Zout 3.4 g
natrium 1.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Alma Cersius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Postel Blond Blond abdijbier

Bekijk het recept digitaal