- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde scharfilets met quinoa-bloedsinaasappelsalade
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Maak de quinoa klaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schil de bloedsinaasappelen en snij in dunne schijven. Snij de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in 2. Hak de muntblaadjes grof.
-
Meng de olijfolie onder de honing. Meng onder de quinoa en voeg de bloedsinaasappel, lente-ui, munt en olijven toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de scharfilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin. Serveer met de salade.
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Postel Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Maak de quinoa klaar zoals aangegeven op de verpakking.
-
Schil de bloedsinaasappelen en snij in dunne schijven. Snij de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in 2. Hak de muntblaadjes grof.
-
Meng de olijfolie onder de honing. Meng onder de quinoa en voeg de bloedsinaasappel, lente-ui, munt en olijven toe. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de scharfilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin. Serveer met de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Alma Cersius Gardian 'Grande Réserve' Chardonnay-Sauvignon-Vermentino I.G.P. Coteaux de Béziers Bier Postel Blond Blond abdijbier