- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde tilapia met kruidige koolrabistaafjes
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Ritmes Chenin Blanc-Colombard Zuid-Afrika
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de tilapiafilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de koolrabi's en snij in staafjes van 1/2 cm dik en 3 cm lang.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Klop het ei los.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en meng onder de panko.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en stoof de staafjes koolrabi samen met het laurierblaadje 10 à 12 min. beetgaar. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de fijngesnipperde peterselie toe.
-
Wentel de tilapiafilets door de bloem en klop de overtollige bloem goed af. Wentel daarna door het losgeklopte ei en door de gekruide panko.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde tilapiafilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
-
Afwerking:
-
Serveer de tilapiafilets met de gestoofde koolrabi. Geef er de gekookte aardappelen bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 100 g aardappelen en 100 g koolrabi en snij in stukjes. 2 Kook 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 2 min. 30 g ontdooide tilapia toe. 3 Plet met een vork en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Ritmes Chenin Blanc-Colombard Zuid-Afrika
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 20 min.)
-
Laat de tilapiafilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de koolrabi's en snij in staafjes van 1/2 cm dik en 3 cm lang.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Klop het ei los.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en meng onder de panko.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt ondertussen de boter in een pan en stoof de staafjes koolrabi samen met het laurierblaadje 10 à 12 min. beetgaar. Kruid met zwarte peper en zout en voeg de fijngesnipperde peterselie toe.
-
Wentel de tilapiafilets door de bloem en klop de overtollige bloem goed af. Wentel daarna door het losgeklopte ei en door de gekruide panko.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde tilapiafilets 2 à 3 min. aan elke kant goudbruin en gaar.
-
Afwerking:
-
Serveer de tilapiafilets met de gestoofde koolrabi. Geef er de gekookte aardappelen bij.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (30 min.) 1 Schil 100 g aardappelen en 100 g koolrabi en snij in stukjes. 2 Kook 20 min. in een bodempje water. Voeg de laatste 2 min. 30 g ontdooide tilapia toe. 3 Plet met een vork en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Amberbier Wijn Ritmes Chenin Blanc-Colombard Zuid-Afrika