- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde victoriabaars met komkommerslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Uitstekende, droge witte elzaswijn met uitgesproken karakter. Deze fijne riesling zal u verleiden met z'n heerlijk en rijk boeket. Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Recent verwierf Viré-Clessé zijn eigen appellatie, net zoals buurdorpen Pouilly-Fuissé en Saint-Véran. Het is een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Klop het eiwit goed los in een diep bord.
-
Snipper de dille fijn.
-
Schil de komkommer en rasp fijn. Doe in een vergiet, meng er 1/2 koffiel. zout door en laat een uurtje trekken.
-
Bereiding:
-
Druk de komkommer in het vergiet wat uit en meng met de Griekse yoghurt. Roer er de fijngesnipperde dille en de mierikswortel door en kruid met peper.
-
Wentel de stukken vis eerst door het geklopte eiwit en vervolgens door het kruidenpaneermeel.
-
Verhit 3 eetl. boter in een braadpan en leg er de gepaneerde vis in. Bak gedurende 5 à 7 min. langs elke kant op een matig vuurtje. Verschuif de filets zo weinig mogelijk om het kruidenkorstje niet te breken. Kruid lichtjes met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien de gebakken vis op met het komkommerslaatje en (Griekse) pasta of natuuraardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Uitstekende, droge witte elzaswijn met uitgesproken karakter. Deze fijne riesling zal u verleiden met z'n heerlijk en rijk boeket. Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Recent verwierf Viré-Clessé zijn eigen appellatie, net zoals buurdorpen Pouilly-Fuissé en Saint-Véran. Het is een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de vis volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Klop het eiwit goed los in een diep bord.
-
Snipper de dille fijn.
-
Schil de komkommer en rasp fijn. Doe in een vergiet, meng er 1/2 koffiel. zout door en laat een uurtje trekken.
-
Bereiding:
-
Druk de komkommer in het vergiet wat uit en meng met de Griekse yoghurt. Roer er de fijngesnipperde dille en de mierikswortel door en kruid met peper.
-
Wentel de stukken vis eerst door het geklopte eiwit en vervolgens door het kruidenpaneermeel.
-
Verhit 3 eetl. boter in een braadpan en leg er de gepaneerde vis in. Bak gedurende 5 à 7 min. langs elke kant op een matig vuurtje. Verschuif de filets zo weinig mogelijk om het kruidenkorstje niet te breken. Kruid lichtjes met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Dien de gebakken vis op met het komkommerslaatje en (Griekse) pasta of natuuraardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Uitstekende, droge witte elzaswijn met uitgesproken karakter. Deze fijne riesling zal u verleiden met z'n heerlijk en rijk boeket. Wijn Viré-Clessé A.C. Vieilles Vignes Cave de Viré Recent verwierf Viré-Clessé zijn eigen appellatie, net zoals buurdorpen Pouilly-Fuissé en Saint-Véran. Het is een grote witte wijn, met lichtgouden kleur en fijne aroma's van exotisch en citrusfruit. Fris en fruitig boeket met indrukken van lichtgerookt hout.