- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde vis en tagliatelle met geroosterde aardpeer
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vaugelas Les Falaises A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardperen en snij in plakken van ± 1/2 centimeter.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook kort. Voeg de aardperen toe en kruid met zwarte peper en zout. Laat 10 à 12 min. stoven.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en vang 1 dl kookwater op. Laat de pasta uitlekken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng de roomkaas onder de aardperen en voeg de pasta en het kookvocht toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rucola over de pasta en leg er de vis bovenop.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vaugelas Les Falaises A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de aardperen en snij in plakken van ± 1/2 centimeter.
-
Pers het knoflook.
-
Bereiding:
-
Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook kort. Voeg de aardperen toe en kruid met zwarte peper en zout. Laat 10 à 12 min. stoven.
-
Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en vang 1 dl kookwater op. Laat de pasta uitlekken.
-
Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke kant.
-
Meng de roomkaas onder de aardperen en voeg de pasta en het kookvocht toe.
-
Afwerking:
-
Verdeel de rucola over de pasta en leg er de vis bovenop.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vaugelas Les Falaises A.O.P. Languedoc