Gepaneerde vis en tagliatelle met geroosterde aardpeer
Gepaneerde vis en tagliatelle met geroosterde aardpeer

Gepaneerde vis en tagliatelle met geroosterde aardpeer

Hoofdgerecht
7 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1027 kcal
Vet 41.1 g
Verzadigd vet 13.9 g
Koolhydraat 123 g
Suiker 8.1 g
Vezel 12.8 g
Eiwit 34.9 g
Zout 2.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de aardperen en snij in plakken van ± 1/2 centimeter.

  4. Pers het knoflook.

  5. Bereiding:
  6. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook kort. Voeg de aardperen toe en kruid met zwarte peper en zout. Laat 10 à 12 min. stoven.

  7. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en vang 1 dl kookwater op. Laat de pasta uitlekken.

  8. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke kant.

  9. Meng de roomkaas onder de aardperen en voeg de pasta en het kookvocht toe.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de rucola over de pasta en leg er de vis bovenop.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de aardperen en snij in plakken van ± 1/2 centimeter.

  4. Pers het knoflook.

  5. Bereiding:
  6. Smelt 1 eetl. boter in een kookpot en stoof het knoflook kort. Voeg de aardperen toe en kruid met zwarte peper en zout. Laat 10 à 12 min. stoven.

  7. Kook intussen de tagliatelle gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en vang 1 dl kookwater op. Laat de pasta uitlekken.

  8. Smelt 1 eetl. boter in een pan met antiaanbaklaag en bak de vis 2 à 3 min. aan elke kant.

  9. Meng de roomkaas onder de aardperen en voeg de pasta en het kookvocht toe.

  10. Afwerking:
  11. Verdeel de rucola over de pasta en leg er de vis bovenop.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1027 kcal
Vet 41.1 g
Verzadigd vet 13.9 g
Koolhydraat 123 g
Suiker 8.1 g
Vezel 12.8 g
Eiwit 34.9 g
Zout 2.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Vaugelas Les Falaises A.O.P. Languedoc

Bekijk het recept digitaal