- Bewaar

- Bewaar
Gepocheerd ei met asperges
Onze drankensuggesties
Bier Primus Wijn Muscat 'Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Dompel 100 g rucola in kokend water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Mix samen met de olie glad.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roer er de boter, de room en de eidooier onder en meng met 100 g rucola.
-
Kook intussen de asperges ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet voorzichtig af.
-
Pocheer de eieren (zoals hierboven).
-
Afwerking:
-
Leg een gepocheerd ei op de asperges en druppel wat rucola-olie over de asperges.
Onze drankensuggesties
Bier Primus Wijn Muscat 'Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Schil de asperges van de top naar de voet en verwijder het harde uiteinde.
-
Dompel 100 g rucola in kokend water, giet af in een vergiet en laat uitlekken. Mix samen met de olie glad.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en pureer. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roer er de boter, de room en de eidooier onder en meng met 100 g rucola.
-
Kook intussen de asperges ± 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet voorzichtig af.
-
Pocheer de eieren (zoals hierboven).
-
Afwerking:
-
Leg een gepocheerd ei op de asperges en druppel wat rucola-olie over de asperges.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Primus Wijn Muscat 'Réserve' A.O.P. Alsace Caves de Bennwihr