- Bewaar

- Bewaar
Gepofte aardappel met groentjes
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol Blanco Miguel Torres, Catalunya - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (45 min.)
-
Kook de aardappelen 40 à 45 min. gaar in lichtgezouten water, afhankelijk van de dikte.
-
Pel ondertussen de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water), verwijder de pitten en snij in blokjes.
-
Snij de avocado en de komkommer in blokjes.
-
Meng alle groentjes in een kom, samen met de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg de aardappelen op aluminiumfolie. Snij kruisgewijs open en vul op met de groenten. Plooi de aluminiumfolie dicht.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de aardappelen 10 min. op de barbecue om op te warmen.
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol Blanco Miguel Torres, Catalunya - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (45 min.)
-
Kook de aardappelen 40 à 45 min. gaar in lichtgezouten water, afhankelijk van de dikte.
-
Pel ondertussen de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in heet water), verwijder de pitten en snij in blokjes.
-
Snij de avocado en de komkommer in blokjes.
-
Meng alle groentjes in een kom, samen met de zure room. Breng op smaak met peper en zout.
-
Leg de aardappelen op aluminiumfolie. Snij kruisgewijs open en vul op met de groenten. Plooi de aluminiumfolie dicht.
-
Bereiding op de barbecue (10 min.)
-
Leg de aardappelen 10 min. op de barbecue om op te warmen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Viña Sol Blanco Miguel Torres, Catalunya - Spanje