- Bewaar

- Bewaar
Gerookte carpaccio met comté
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise met het citroensap en kruid met zwarte peper en zout.
-
Scheur de rucola en de basilicumblaadjes in stukken.
-
Leg de sneetjes carpaccio naast elkaar op de borden. Versier met stipjes balsamicocrème en mayonaise.
-
Meng de rucola met de kervel en het basilicum. Verdeel over de borden carpaccio en rasp er de comté over.
-
Afwerking:
-
Lekker met een stukje stokbrood. Werk eventueel af met gele kerstomaten in blokjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de mayonaise met het citroensap en kruid met zwarte peper en zout.
-
Scheur de rucola en de basilicumblaadjes in stukken.
-
Leg de sneetjes carpaccio naast elkaar op de borden. Versier met stipjes balsamicocrème en mayonaise.
-
Meng de rucola met de kervel en het basilicum. Verdeel over de borden carpaccio en rasp er de comté over.
-
Afwerking:
-
Lekker met een stukje stokbrood. Werk eventueel af met gele kerstomaten in blokjes.