Gerookte carpaccio met comté
Gerookte carpaccio met comté

Gerookte carpaccio met comté

Voorgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 174 kcal
Vet 14.5 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 9.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mayonaise met het citroensap en kruid met zwarte peper en zout.

  3. Scheur de rucola en de basilicumblaadjes in stukken.

  4. Leg de sneetjes carpaccio naast elkaar op de borden. Versier met stipjes balsamicocrème en mayonaise.

  5. Meng de rucola met de kervel en het basilicum. Verdeel over de borden carpaccio en rasp er de comté over.

  6. Afwerking:
  7. Lekker met een stukje stokbrood. Werk eventueel af met gele kerstomaten in blokjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de mayonaise met het citroensap en kruid met zwarte peper en zout.

  3. Scheur de rucola en de basilicumblaadjes in stukken.

  4. Leg de sneetjes carpaccio naast elkaar op de borden. Versier met stipjes balsamicocrème en mayonaise.

  5. Meng de rucola met de kervel en het basilicum. Verdeel over de borden carpaccio en rasp er de comté over.

  6. Afwerking:
  7. Lekker met een stukje stokbrood. Werk eventueel af met gele kerstomaten in blokjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 174 kcal
Vet 14.5 g
Koolhydraat 1.2 g
Eiwit 9.9 g

Bekijk het recept digitaal