In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 3 passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
Maak een vinaigrette: meng het vruchtvlees van de passievruchten met 1 eetl. olijfolie, 1 eetl. vloeibare honing en 1 eetl. limoensap. Kruid met 1 koffiel. tijm, peper en zout.
Meng 50 g jonge slamix met de vinaigrette en verdeel over de glaasjes.
Haal het vetrandje van 24 sneetjes gerookte eendenborstfilet en snipper de sneetjes fijn.
Verdeel de fijngesneden eendenborstfilet over de sla en giet er eventueel nog wat vinaigrette over.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij 3 passievruchten in 2 en lepel er het vruchtvlees uit.
Maak een vinaigrette: meng het vruchtvlees van de passievruchten met 1 eetl. olijfolie, 1 eetl. vloeibare honing en 1 eetl. limoensap. Kruid met 1 koffiel. tijm, peper en zout.
Meng 50 g jonge slamix met de vinaigrette en verdeel over de glaasjes.
Haal het vetrandje van 24 sneetjes gerookte eendenborstfilet en snipper de sneetjes fijn.
Verdeel de fijngesneden eendenborstfilet over de sla en giet er eventueel nog wat vinaigrette over.