Gerookte zalm met courgetti
Gerookte zalm met courgetti

Gerookte zalm met courgetti

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 328 kcal
Vet 17.9 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 17 g
Suiker 5.7 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 22.8 g
Zout 3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij elke radijs in 8 partjes en de snoeptomaatjes in 2.

  4. Snipper de halve ui en 3 takjes basilicum fijn.

  5. Snij de ongeschilde courgette in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de sneden gerookte zalm over de borden.

  8. Besprenkel de courgetti met de olijfolie en de ciderazijn. Meng er de rode ui, het fijngesnipperde basilicum en de snoeptomaatjes onder. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de courgetti over de gerookte zalm. Werk af met de radijsjes en de rest van het basilicum.

  10. Afwerking:
  11. Serveer met het meergranenbrood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij elke radijs in 8 partjes en de snoeptomaatjes in 2.

  4. Snipper de halve ui en 3 takjes basilicum fijn.

  5. Snij de ongeschilde courgette in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder.

  6. Bereiding:
  7. Verdeel de sneden gerookte zalm over de borden.

  8. Besprenkel de courgetti met de olijfolie en de ciderazijn. Meng er de rode ui, het fijngesnipperde basilicum en de snoeptomaatjes onder. Kruid met peper en zout.

  9. Verdeel de courgetti over de gerookte zalm. Werk af met de radijsjes en de rest van het basilicum.

  10. Afwerking:
  11. Serveer met het meergranenbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 328 kcal
Vet 17.9 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraat 17 g
Suiker 5.7 g
Vezel 3.3 g
Eiwit 22.8 g
Zout 3 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Touraine A.O.P. `Comtesses du Val' Sauvignon

Bekijk het recept digitaal