- Bewaar

- Bewaar
Gerookte zalm met courgetti
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Touraine A.O.P. `Comtesses du Val' Sauvignon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij elke radijs in 8 partjes en de snoeptomaatjes in 2.
-
Snipper de halve ui en 3 takjes basilicum fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder.
-
Bereiding:
-
Verdeel de sneden gerookte zalm over de borden.
-
Besprenkel de courgetti met de olijfolie en de ciderazijn. Meng er de rode ui, het fijngesnipperde basilicum en de snoeptomaatjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de courgetti over de gerookte zalm. Werk af met de radijsjes en de rest van het basilicum.
-
Afwerking:
-
Serveer met het meergranenbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Touraine A.O.P. `Comtesses du Val' Sauvignon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij elke radijs in 8 partjes en de snoeptomaatjes in 2.
-
Snipper de halve ui en 3 takjes basilicum fijn.
-
Snij de ongeschilde courgette in spaghettislierten met een dunschiller of een spiraalsnijder.
-
Bereiding:
-
Verdeel de sneden gerookte zalm over de borden.
-
Besprenkel de courgetti met de olijfolie en de ciderazijn. Meng er de rode ui, het fijngesnipperde basilicum en de snoeptomaatjes onder. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de courgetti over de gerookte zalm. Werk af met de radijsjes en de rest van het basilicum.
-
Afwerking:
-
Serveer met het meergranenbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hopus Primeur Sterk blond bier Wijn Touraine A.O.P. `Comtesses du Val' Sauvignon