- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde aardappelen met spruitjes en varkenshaasje
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Hauts Rocs 'Boisé' A.O.P. Côtes du Rhôn
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 4 of in 6.
-
Verwijder het voetje van de spruiten en snij ze in 4.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal en roer er 2 eetl. olijfolie en het knoflook onder. Kruid met de tijm, peper en zout. Bak 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 15 à 20 min. verder garen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. glazig. Roer er de spruitjes onder en laat 5 min. mee bakken. Overgiet met de room en laat nog 5 min. verder garen. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Hauts Rocs 'Boisé' A.O.P. Côtes du Rhôn
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Wrijf de ongeschilde aardappelen goed schoon onder koud water. Snij in de lengte in 4 of in 6.
-
Verwijder het voetje van de spruiten en snij ze in 4.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Doe de aardappelen in een ovenschaal en roer er 2 eetl. olijfolie en het knoflook onder. Kruid met de tijm, peper en zout. Bak 50 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een braadpan en bak het varkenshaasje goudbruin aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Dek af en laat nog 15 à 20 min. verder garen.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. glazig. Roer er de spruitjes onder en laat 5 min. mee bakken. Overgiet met de room en laat nog 5 min. verder garen. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Donker abdijbier Wijn Les Hauts Rocs 'Boisé' A.O.P. Côtes du Rhôn