- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde kip met Griekse pasta en grillgroenten
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Gérard Bertrand Réserve A.O.P. Languedoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de diepgevroren gegrilde groenten in kleinere stukken.
-
Los de bouillonblokjes op in 8 dl heet water.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Wrijf de kip in met 1 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de kip in een ovenschaal en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de ui glazig. Voeg de gegrilde groenten toe en stoof 1 min. Kruid met peper en zout.
-
Haal de kip uit de oven en overgiet met de bouillon. Verdeel de Griekse pasta, de groenten en de salsa rond de kip. Kruid met de tijm en zout. Meng goed en zet nog 45 min. in de hete oven.
-
Afwerking:
-
Snij de kip in stukken en meng de parmezaan onder de pasta. Verdeel de kip en de pasta over de borden.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Gérard Bertrand Réserve A.O.P. Languedoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de diepgevroren gegrilde groenten in kleinere stukken.
-
Los de bouillonblokjes op in 8 dl heet water.
-
Snipper het knoflook en de ui fijn.
-
Rasp de parmezaan.
-
Wrijf de kip in met 1 eetl. olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Leg de kip in een ovenschaal en zet 40 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook en de ui glazig. Voeg de gegrilde groenten toe en stoof 1 min. Kruid met peper en zout.
-
Haal de kip uit de oven en overgiet met de bouillon. Verdeel de Griekse pasta, de groenten en de salsa rond de kip. Kruid met de tijm en zout. Meng goed en zet nog 45 min. in de hete oven.
-
Afwerking:
-
Snij de kip in stukken en meng de parmezaan onder de pasta. Verdeel de kip en de pasta over de borden.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Tripel Blond abdijbier Wijn Gérard Bertrand Réserve A.O.P. Languedoc