- Bewaar

- Bewaar
Geroosterde knolselder-pompoensoep
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de diepgevroren uiringen, de knolselderblokjes en de pompoenblokjes in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de hazelnoten over een bakplaat met bakpapier en zet de laatste 5 min. bij de groenten in de oven. Haal daarna uit de oven.
-
Doe de geroosterde groenten in een kookpot en overgiet met de bouillon. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
-
Hak ondertussen de geroosterde hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Mix de soep fijn en kruid met het kerriepoeder, de kurkuma, de cayennepeper, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de grofgehakte hazelnoten en de lichte room.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Doe de diepgevroren uiringen, de knolselderblokjes en de pompoenblokjes in een ovenschaal. Besprenkel met de olijfolie en zet 10 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verdeel de hazelnoten over een bakplaat met bakpapier en zet de laatste 5 min. bij de groenten in de oven. Haal daarna uit de oven.
-
Doe de geroosterde groenten in een kookpot en overgiet met de bouillon. Breng aan de kook en laat 15 min. sudderen.
-
Hak ondertussen de geroosterde hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Mix de soep fijn en kruid met het kerriepoeder, de kurkuma, de cayennepeper, peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de grofgehakte hazelnoten en de lichte room.