- Bewaar

- Bewaar
Gespikkelde mini-eitjes op een stokje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Zet je hulpkok maar meteen aan het werk. Hij/zij mag de kwarteleitjes 3 min. koken in kokend water en daarna afgieten. Spoel onder koud water.
-
Jij mag nu elk sneetje coppa in de vorm van een accordeon vouwen. Snij ook de kerstomaten in 2. Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken in een zeef.
-
Meng de Provençaalse kruiden en het zeezout in een diep bord.
-
Pel de afgekoelde kwarteleitjes. Rol ze daarna een voor een door de kruiden.
-
Steek 1 blaadje basilicum, een halve kerstomaat, 1 kwartelei, 1 gedroogde kerstomaat en 1 accordeon van coppa op een prikker. Maak zo 18 brochetjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Zet je hulpkok maar meteen aan het werk. Hij/zij mag de kwarteleitjes 3 min. koken in kokend water en daarna afgieten. Spoel onder koud water.
-
Jij mag nu elk sneetje coppa in de vorm van een accordeon vouwen. Snij ook de kerstomaten in 2. Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken in een zeef.
-
Meng de Provençaalse kruiden en het zeezout in een diep bord.
-
Pel de afgekoelde kwarteleitjes. Rol ze daarna een voor een door de kruiden.
-
Steek 1 blaadje basilicum, een halve kerstomaat, 1 kwartelei, 1 gedroogde kerstomaat en 1 accordeon van coppa op een prikker. Maak zo 18 brochetjes.