- Bewaar

- Bewaar
Gevogeltegyros met naanbrood en tzatziki
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea 'Cuvée Spéciale' Agiorgitiko P.D.O. Nemea Griekenland Bier Floreffe Blond Blond adbijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Maak met een dunschiller 16 dunne linten van de komkommer en rol ze op. Kruid met peper en zout.
-
Bak de naanbroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Snij de tomaten en de rest van de komkommer in kleine blokjes. Snipper de rode ui fijn. Laat de maïs uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gevogeltegyros ± 10 min. op een matig vuur.
-
Verdeel de tzatziki over de naanbroodjes, beleg met de maïs, de komkommerblokjes, de tomaat en de rucola.
-
Schik er de gyros op en werk af met de fijngesnipperde rode ui en de komkommerrolletjes.
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea 'Cuvée Spéciale' Agiorgitiko P.D.O. Nemea Griekenland Bier Floreffe Blond Blond adbijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Maak met een dunschiller 16 dunne linten van de komkommer en rol ze op. Kruid met peper en zout.
-
Bak de naanbroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Snij de tomaten en de rest van de komkommer in kleine blokjes. Snipper de rode ui fijn. Laat de maïs uitlekken.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gevogeltegyros ± 10 min. op een matig vuur.
-
Verdeel de tzatziki over de naanbroodjes, beleg met de maïs, de komkommerblokjes, de tomaat en de rucola.
-
Schik er de gyros op en werk af met de fijngesnipperde rode ui en de komkommerrolletjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Nemea 'Cuvée Spéciale' Agiorgitiko P.D.O. Nemea Griekenland Bier Floreffe Blond Blond adbijbier