Gevogeltegyros met risone
Gevogeltegyros met risone

Gevogeltegyros met risone

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 469 kcal
Energie 1962 kj
Vet 15 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 55.5 g
Suiker 11.4 g
Vezel 8.2 g
Eiwit 23.7 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.

    Snij de wortelen en de courgette in blokjes van 1/2 cm. Snij het vruchtvlees van de tomaat in stukjes.

  2. Kook de Griekse pasta, de courgette en de wortelen 13 min. in lichtgezouten water. Giet af en schep er de tomatenblokjes door.

  3. Verhit intussen een (wok)pan zonder vetstof doe er de gyros beetje bij beetje in. Roerbak 10 min., tot al het vlees gaar is.

  4. Meng de pesto onder de pasta met groenten en serveer met de gyros.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.

    Snij de wortelen en de courgette in blokjes van 1/2 cm. Snij het vruchtvlees van de tomaat in stukjes.

  2. Kook de Griekse pasta, de courgette en de wortelen 13 min. in lichtgezouten water. Giet af en schep er de tomatenblokjes door.

  3. Verhit intussen een (wok)pan zonder vetstof doe er de gyros beetje bij beetje in. Roerbak 10 min., tot al het vlees gaar is.

  4. Meng de pesto onder de pasta met groenten en serveer met de gyros.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 469 kcal
Energie 1962 kj
Vet 15 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraat 55.5 g
Suiker 11.4 g
Vezel 8.2 g
Eiwit 23.7 g
Zout 2.6 g
natrium 1 g

Bekijk het recept digitaal