- Bewaar

- Bewaar
Gevogeltegyros met risone
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snij de wortelen en de courgette in blokjes van 1/2 cm. Snij het vruchtvlees van de tomaat in stukjes.
-
Kook de Griekse pasta, de courgette en de wortelen 13 min. in lichtgezouten water. Giet af en schep er de tomatenblokjes door.
-
Verhit intussen een (wok)pan zonder vetstof doe er de gyros beetje bij beetje in. Roerbak 10 min., tot al het vlees gaar is.
-
Meng de pesto onder de pasta met groenten en serveer met de gyros.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
Snij de wortelen en de courgette in blokjes van 1/2 cm. Snij het vruchtvlees van de tomaat in stukjes.
-
Kook de Griekse pasta, de courgette en de wortelen 13 min. in lichtgezouten water. Giet af en schep er de tomatenblokjes door.
-
Verhit intussen een (wok)pan zonder vetstof doe er de gyros beetje bij beetje in. Roerbak 10 min., tot al het vlees gaar is.
-
Meng de pesto onder de pasta met groenten en serveer met de gyros.