- Bewaar

- Bewaar
Gevuld kalfsrolletje met aspergemousse
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van de top naar de voet met een dunschiller en verwijder het harde uiteinde.
-
Snij de asperges in 3.
-
Snij 2 sneetjes ham in fijne repen.
-
Snij de rest van de ham en de sneden kaas in de lengte in 2.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de aspergestukken 5 min. op een zacht vuur.
-
Giet er het bier over en laat nog 10 min. verder garen. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Beleg elke kalfssnede met 1/2 sneetje ham, 1/2 snede kaas, 3 gestoofde aspergepunten en een 3-tal blaadjes rucola. Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalfsrolletjes 5 min. aan elke kant.
-
Giet de rest van de aspergestukken af en mix fijn tot een gladde mousse. Meng met de reepjes ham en het fijngesnipperde bieslook.
-
Afwerking:
-
Schik de rest van de rucola op de borden, snij de kalfsrolletjes in 2 en verdeel over de rucola. Serveer met de aspergemousse en gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van de top naar de voet met een dunschiller en verwijder het harde uiteinde.
-
Snij de asperges in 3.
-
Snij 2 sneetjes ham in fijne repen.
-
Snij de rest van de ham en de sneden kaas in de lengte in 2.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de aspergestukken 5 min. op een zacht vuur.
-
Giet er het bier over en laat nog 10 min. verder garen. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Beleg elke kalfssnede met 1/2 sneetje ham, 1/2 snede kaas, 3 gestoofde aspergepunten en een 3-tal blaadjes rucola. Rol op en zet vast met een cocktailprikker.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kalfsrolletjes 5 min. aan elke kant.
-
Giet de rest van de aspergestukken af en mix fijn tot een gladde mousse. Meng met de reepjes ham en het fijngesnipperde bieslook.
-
Afwerking:
-
Schik de rest van de rucola op de borden, snij de kalfsrolletjes in 2 en verdeel over de rucola. Serveer met de aspergemousse en gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier