Gevuld spekrolletje
Gevuld spekrolletje

Gevuld spekrolletje

15 min.
Aperitiefhapje
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 64 kcal
Vet 5.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 1.7 g
Suiker 0.9 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 2.5 g
Zout 0.3 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Rasp de halve appel en de gember en meng onder elkaar.

  2. Snij de witte pens in de lengte open. Vul met het appel-gembermengsel en wikkel er het gerookt spek rond.

  3. Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de pens ± 10 min. aan alle kanten goudbruin. Snij in 10 schijfjes en prik op een leuke prikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Rasp de halve appel en de gember en meng onder elkaar.

  2. Snij de witte pens in de lengte open. Vul met het appel-gembermengsel en wikkel er het gerookt spek rond.

  3. Verhit 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de pens ± 10 min. aan alle kanten goudbruin. Snij in 10 schijfjes en prik op een leuke prikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 64 kcal
Vet 5.2 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraat 1.7 g
Suiker 0.9 g
Vezel 0.2 g
Eiwit 2.5 g
Zout 0.3 g

Bekijk het recept digitaal