- Bewaar
- Bewaar
Gevuld varkenshaasje met geitenkaas en tomaten-rucolaslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Rasiguères Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
-
Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in 2 en de tapastomaten in de lengte in 4.
-
Snij het varkenshaasje in de lengte open, maar snij niet volledig door. Besmeer de binnenkant met de verse geitenkaas, bestrooi met de helft van het fijngesnipperde bieslook en leg er de stukjes halfgedroogde kerstomaat tussen. Kruid met zwarte peper.
-
Vouw het varkenshaasje dicht en omwikkel met de pancetta. Maak vast met keukentouw of steek er cocktailprikkers in.
-
Meng de kwartjes tapastomaat met de rucola en bestrooi met de rest van het bieslook en de lenteuitjes. Besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Druppel er de balsamicocrème over. Zet koel weg.
-
Bereiding op de barbecue (35 min.)
-
Bak het varkenshaasje 5 à 10 min. aan alle kanten goudbruin op een hete barbecue. Zet daarna het rooster hoger en bak het varkenshaasje nog 15 à 25 min., afhankelijk van de dikte van het vlees.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in schuine sneden en serveer met de tomatenrucolasalade. Serveer met een aardappelsalade.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Rasiguères Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken (25 min.)
-
Snipper de lente-uitjes en het bieslook fijn.
-
Snij de halfgedroogde kerstomaten in 2 en de tapastomaten in de lengte in 4.
-
Snij het varkenshaasje in de lengte open, maar snij niet volledig door. Besmeer de binnenkant met de verse geitenkaas, bestrooi met de helft van het fijngesnipperde bieslook en leg er de stukjes halfgedroogde kerstomaat tussen. Kruid met zwarte peper.
-
Vouw het varkenshaasje dicht en omwikkel met de pancetta. Maak vast met keukentouw of steek er cocktailprikkers in.
-
Meng de kwartjes tapastomaat met de rucola en bestrooi met de rest van het bieslook en de lenteuitjes. Besprenkel met de olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout. Druppel er de balsamicocrème over. Zet koel weg.
-
Bereiding op de barbecue (35 min.)
-
Bak het varkenshaasje 5 à 10 min. aan alle kanten goudbruin op een hete barbecue. Zet daarna het rooster hoger en bak het varkenshaasje nog 15 à 25 min., afhankelijk van de dikte van het vlees.
-
Afwerking:
-
Snij het varkenshaasje in schuine sneden en serveer met de tomatenrucolasalade. Serveer met een aardappelsalade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Rasiguères Château Planèzes A.O.P. Côtes du Roussillon