- Bewaar

- Bewaar
Gevuld witloof met eiersla en heilbot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Snipper de peterselie fijn (hou 12 blaadjes apart voor de afwerking).
-
Snij de heilbot in smalle reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Laat afkoelen en pel.
-
Trek intussen 12 grote blaadjes van de witloofstronkjes en snipper de rest van het witloof fijn.
-
Prak de eieren fijn en meng met het fijngesnipperde witloof, de mayonaise, de cayennepeper, zwarte peper en zout. Voeg de fijngesnipperde lente-ui en de platte peterselie toe.
-
Meng de heilbot onder de eiermengeling en verdeel over de witloofblaadjes. Werk af met een blaadje peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Snipper de peterselie fijn (hou 12 blaadjes apart voor de afwerking).
-
Snij de heilbot in smalle reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de eieren 10 min. hard in water. Laat afkoelen en pel.
-
Trek intussen 12 grote blaadjes van de witloofstronkjes en snipper de rest van het witloof fijn.
-
Prak de eieren fijn en meng met het fijngesnipperde witloof, de mayonaise, de cayennepeper, zwarte peper en zout. Voeg de fijngesnipperde lente-ui en de platte peterselie toe.
-
Meng de heilbot onder de eiermengeling en verdeel over de witloofblaadjes. Werk af met een blaadje peterselie.