- Bewaar

- Bewaar
Gevulde avocado's met eieren en gemengde salade
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc - Gérard Bertrand Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres - Central Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de avocado's in de lengte doormidden. Verwijder de pit en lepel nog een beetje verder uit tot u een holte hebt ter grootte van een ei.
-
Mix het uitgeholde vruchtvlees samen met de olijfolie en de azijn tot een gladde dressing. Kruid met zwarte peper en zout. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de avocado's naast elkaar in een ovenschaal en breek 1 ei in elke avocadohelft. Bestrooi met de geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper.
-
Zet 18 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot de eieren gestold zijn en de kaas gegratineerd is.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in hele dunne reepjes. Meng samen met de avocado dressing onder de slamix.
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc - Gérard Bertrand Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres - Central Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Rasp de parmezaan.
-
Snij de avocado's in de lengte doormidden. Verwijder de pit en lepel nog een beetje verder uit tot u een holte hebt ter grootte van een ei.
-
Mix het uitgeholde vruchtvlees samen met de olijfolie en de azijn tot een gladde dressing. Kruid met zwarte peper en zout. Zet koel weg.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Leg de avocado's naast elkaar in een ovenschaal en breek 1 ei in elke avocadohelft. Bestrooi met de geraspte parmezaan. Kruid met zwarte peper.
-
Zet 18 à 20 min. in de voorverwarmde oven tot de eieren gestold zijn en de kaas gegratineerd is.
-
Verwijder intussen de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika's en snij het vruchtvlees in hele dunne reepjes. Meng samen met de avocado dressing onder de slamix.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc - Gérard Bertrand Wijn Las Mulas Sauvignon Blanc Reserva - Miguel Torres - Central Valley - Chili