Gevulde champignons met geitenkaas
Gevulde champignons met geitenkaas

Gevulde champignons met geitenkaas

Aperitiefhapje
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 113 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 7.8 g
Eiwit 5.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken
  3. Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  4. Verwijder de steeltjes van de champignons.

  5. Rits de blaadjes van de tijmtakjes.

  6. Vul de champignonhoedjes met de geitenkaas en bestrooi met de tijm en de fijngehakte hazelnoten. Bedruppel met wat honing.

  7. Bereiding op de barbecue
  8. Bak de champignons in een aluminiumschaaltje ± 5 min. op een matig warme barbecue.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Bereiding in de keuken
  3. Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).

  4. Verwijder de steeltjes van de champignons.

  5. Rits de blaadjes van de tijmtakjes.

  6. Vul de champignonhoedjes met de geitenkaas en bestrooi met de tijm en de fijngehakte hazelnoten. Bedruppel met wat honing.

  7. Bereiding op de barbecue
  8. Bak de champignons in een aluminiumschaaltje ± 5 min. op een matig warme barbecue.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 113 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 7.8 g
Eiwit 5.5 g

Bekijk het recept digitaal