- Bewaar

- Bewaar
Gevulde champignons met geitenkaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Verwijder de steeltjes van de champignons.
-
Rits de blaadjes van de tijmtakjes.
-
Vul de champignonhoedjes met de geitenkaas en bestrooi met de tijm en de fijngehakte hazelnoten. Bedruppel met wat honing.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de champignons in een aluminiumschaaltje ± 5 min. op een matig warme barbecue.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Bereiding in de keuken
-
Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
-
Verwijder de steeltjes van de champignons.
-
Rits de blaadjes van de tijmtakjes.
-
Vul de champignonhoedjes met de geitenkaas en bestrooi met de tijm en de fijngehakte hazelnoten. Bedruppel met wat honing.
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de champignons in een aluminiumschaaltje ± 5 min. op een matig warme barbecue.