Gevulde eitjes met zeevruchten
Gevulde eitjes met zeevruchten

Gevulde eitjes met zeevruchten

15 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 75 kcal
Vet 5.5 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de eieren 10 min. hard, giet af en pel ze.

  3. Snipper ondertussen het bieslook fijn.

  4. Snij de hardgekookte eieren in 2 en haal er het eigeel uit.

  5. Meng het eigeel met de zeevruchtencocktail en de cocktailsaus.

  6. Vul de halve eieren met dit mengsel en versier met wat fijngesnipperd bieslook.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de eieren 10 min. hard, giet af en pel ze.

  3. Snipper ondertussen het bieslook fijn.

  4. Snij de hardgekookte eieren in 2 en haal er het eigeel uit.

  5. Meng het eigeel met de zeevruchtencocktail en de cocktailsaus.

  6. Vul de halve eieren met dit mengsel en versier met wat fijngesnipperd bieslook.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 75 kcal
Vet 5.5 g
Koolhydraat 1 g
Eiwit 5.2 g

Bekijk het recept digitaal